Valentijnsdag

Het is weer bijna 14 februari, dit betekent dat Valentijnsdag voor de deur staat. Iedereen kent de gevoelens die dan naar boven komen. De gevoelens  van romantiek, liefde en vlindertjes. Elk jaar op 14 februari geven mensen elkaar kaarten, snoep, cadeautjes of bloemen. Deze dag is er speciaal om (anoniem) je liefde te verklaren aan iemand die je stil bemint. Maar ook om je huidige partner opnieuw te laten merken hoeveel hij of zij voor jou betekent. Of zelfs om een 'dierbare'  vriend te tonen hoeveel hun vriendschap je betekend.

De dag van de liefde

De ontvanger is 'de Valentijn'. Het is bekend dat Valentijnsdag een traditie is die al sinds de oudheid gevierd wordt. Vandaag de dag vieren wij Valentijnsdag als herinnering aan de dood of begrafenis van St. Valentijn rond de 5e eeuw.  Al sinds die tijd verklaren mensen elkaar op 14 februari wereldwijd de liefde.

Wist je dat...

Tips voor Valentijnsdag

Er is niks leuker dan je Valentijn te verrassen op een originele manier. Maar ben je van nature niet  creatief, dan is dit geen probleem. Valentijnenliefde helpt je bij het verrassen van je (anonieme) liefde. Op Valentijnenliefde.nl vind je leuke ideeën en originele tips om je (anonieme) liefde in het zonnetje te zetten. De tips en ideeën zorgen ervoor dat 14 februari de meest romantische dag van het jaar wordt.