Canvasfoto-op-extra-dik-houten-frame.nl

Foto op canvas, kleurecht en 100% scherp, in 3 dagen geleverd! Museumkwaliteit. Je mooiste foto's worden in de hoogste kwaliteit geprint en strak opgespannen op een stevig houten frame. De canvas foto is absoluut kleurecht. Canvasfoto-op-extra-dik-houten-frame.nl biedt 100% garantie op product en transport. Meer weten? Lees dan snel verder!

Het assortiment

Het assortiment van canvasfoto-op-extra-dik-houten-framepje bestaat uit verschillende afmetingen. De afmetingen variëren van 20cm tot 300cm. Vind je een canvas normaal te duur? Neem dan zeker een kijkje op canvasfoto-op-extra-dik-houten-frame.nl. De canvassen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasse, deze beginnen al bij  € 26,46. De foto's kunnen ook op verschillende soorten materiaal gedrukt worden. De materialen die verkrijgbaar zijn; glas, aluminium, acrylraat, tuinposter en nog veel meer soorten.
De verzendkosten binnen Nederland en België zijn t/m 80x120cm € 4,95 en bij grotere canvassen zijn de verzendkosten  €14,95. Maar de verzending van het 2e en 3e product is gratis. Nu zul je wel denken dat het ontzettend lastig is om een een foto op canvas te laten zetten? Dit was nog nooit zo eenvoudig. Bestellen via  canvasfoto-op-extra-dik-houten-frame.nl is erg eenvoudig en makkelijk.

  • Stap 1: upload uw foto('s)/kies product
  • Stap 2: vul uw gegevens in
  • Stap 3: bestelling controleren en afronden.

Valentijnscadeau bij canvasfoto-op-extra-dik-houten-frame.nl

Wil je ook een origineel Valentijnscadeau, waar jullie allebei lang plezier van kunnen hebben? Dan is een foto gedrukt op canvas het perfecte cadeau. Hou de website van canvasfoto-op-extra-dik-houten-frame sowieso in gaten, want regelmatig zijn er op de website aanbiedingen waarbij je kan profiteren van kortingen.

Foto op canvas met extra dik frame