Bloemen tips Valentijn

Bloemen zijn nog steeds met voorsprong het meest populaire cadeau voor je valentijn, de dag dat alle geliefdes weer in het zonnetje gezet worden. Met welk ander geschenk voor Valentijn kun je jouw liefde voor je partner of vriendin beter uitdrukken dan met een Valentijnsboeket?

Een extraatje

Rozen zijn ongetwijfeld de meest populaire en gegeven bloemen met Valentijn, maar er zijn beslist nog andere bloemen die in aanmerking komen voor Valentijn. Bloemen hebben een belangrijke plaats in onze leven. Nu een aantal tips die de WOW-factor verhogen bij het Valentijnsboeket.

  • Een liefdesgedicht voor jouw Valentijn. Print het gedicht, lijst hem in en geef hem op Valentijn samen met een waanzinnig boeket bloemen aan jouw liefde.
  • Wees origineel: Ga voor een boeketje tulpen! De meeste mensen kiezen ervoor om op 14 februari een boeket rode rozen te kopen voor zijn lover. Maar zijn rode roze eigenlijk wel de ultieme uiting van liefde? Wil je origineel uit de hoek komen en het perfecte Valentijnsboeket schenken, dan kun je kiezen voor tulpen. Tulpen staan symbool voor perfecte liefde. Wanneer je dus op zoek bent naar een boeket om je geliefde mee te verleiden of verrassen, is er geen betere keuze dan de tulp. Rode tulpen symboliseren pure romantiek en liefde. Wil je een vriendin verrassen met een boeket  bloemen koop dan de oranje tulp, want deze symboliseren vriendschap en enthousiasme. Wil je je ouders bedanken voor hun steun gedurende het jaar koop dan paarse tulp deze symboliseert waardigheid. Durf origineel te zijn en je Valentijn zal verrast. 
  • Vind je tulpen te gedurfd en kies je toch liever voor een bos rode rozen? Kies dan voor een volle bos rozen of voeg een knuffel toe aan de bos rozen. De schattige klassieke knuffelbeer met de lieve bruine ogen en zachte rode neus zal jouw geliefde ongetwijfeld vertederen.

Bovenstaande tips kunnen ook leuk gecombineerd worden. Door bijvoorbeeld rode tulpen te combineren met een origineel gedicht. 

bloemen bestellen en bezorgen