Tips uiteten Valentijnsdag

Op de dag van de romantiek is het fijn als je elkaar de volle aandacht kunt geven. Geen wonder dat restaurant volstromen op Valentijnsdag. In het restaurant wordt heerlijk voor je gekookt, iemand anders doet de afwas en het wordt zelfs romantisch voor je gemaakt.

Romantisch avondje

Maar wil je dit jaar nog meer uitpakken en vind je een gewoon etentje niet origineel, dan hebben wij enkele tips voor je:

  • Neem van te voren contact op met het restaurant en vraag of hun of jijzelf de tafel een beetje extra mag aankleden. Met bijvoorbeeld rode rozenblaadjes, kaarshouder in hartvorm, rode servetten of champagne glazen met hartjes. Al deze versiering zorgt ervoor dat jullie tafel eruit springt.
  • Er is nog een ding dat je zou kunnen proberen te regelen met het restaurant. Vraag aan het personeel of ze bij het dessert iets op het bord van je geliefde willen schrijven. Iets waaruit blijkt dat diegene heel veel voor je betekend.
  • Iets wat ook erg goed werkt, neem je geliefde mee naar zijn/haar favoriete restaurant. Maar zorg ervoor dat diegene niks verwacht. Maak er een echte verrassing van, dit kun je doen door je geliefde te blinddoeken.
  • Houden jullie allebei van koken? Doe je partner dan een workshop gevolg door een etentje cadeau. Hier kunnen jullie allebei jullie passie in kwijt.

Sta je liever niet in de belangstelling en hou je het etentje liever simpel? Combineer uiteten dan met de tips uit de andere artikelen. Geef je geliefde na het etentje een overweldigende bos bloemen of juist een heerlijke parfum.