deBloemist.nl

Sinds 1991 is deBloemist.nl de specialist in het bezorgen van bloemen, zowel nationaal als internationaal niveau. deBloemist.nl biedt je een ruime keuze aan boeketten en bloemstukken die je kunt bestellen. Voor iedere gelegenheid een passend cadeau. De internet winkels van deBloemist.nl hebben een wisselende assortiment. DeBloemist.nl biedt bedrijven de mogelijkheid aan om een business account aan te vragen, zodat je kan profiteren van nog meer voordeel en gemak. Je kunt dan voor meerdere webwinkels vacatures aanvragen. DeBloemist.nl wordt beoordeeld met een 8.9.

Extra service

Wil je de bloemen nog op Valentijnsdag laten bezorgen, dan kun je in de meeste gevallen tot 15:00 bestellen. Op werkdagen bekijkt het systeem na 12 uur de postcodes waar de bloemen nog bezorgd kunnen worden. Bloemen bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest als op deBloemist.nl, dit komt omdat je bij deBloemist.nl kunt bestellen zonder dat je je hoeft in te schrijven. Op de site van deBloemist.nl kunt u terecht voor voorbeelden, deze zullen je helpen bij het maken van een keuze. deBloemist.nl zorgt ervoor dat de bestelling vakkundig worden verstuurd. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op de site van deBloemist.nl.

Bezoek deBloemist.nl voor je Valentijnsboeket

Nog geen cadeau voor je Valentijn? Neem dan een kijkje op de site van deBloemist.nl en laat je inspireren door de ruime keuze. Tijdens de Happy Hour kun je profiteren van 10 % korting op alle boeketen. Happy Hour is iedere zondag van 10:00 tot 22:00.